Forbind Google Kalender
Med Google-forbindelsen behøver du ikke længere tjekke to kalendere: aftaler fra din Google Kalender blokerer tiden i TheraTap og i onlinebooking, og dine TheraTap-aftaler vises i kalenderen „TheraTap“ i Google.
En klinik kan forbinde flere Google-konti – for eksempel en fælles klinikkonto og desuden de personlige kalendere for de enkelte terapeuter. Hver konto har sine egne regler.
Forbind en konto
Sektion kaldt “Forbind en konto”-
Åbn Google-dialogen
I kalenderen via menuen Google Kalender eller under Indstillinger → Kalender (i den nye app: Indstillinger → Integrationer).
-
Forbind Google-konto
Klik på Forbind Google-konto og log ind hos Google. Derefter kommer du tilbage til TheraTap.
-
Tjek reglerne
Den nye konto tilhører den person, der har forbundet den, og overtager først aftaler kun som „Optaget“. Tilpas reglerne efter behov (se nedenfor).
Alle kan forbinde deres egen Google-kalender og selv ændre reglerne. Ejere og administratorer ser alle klinikkens konti og kan tildele dem til en anden person eller hele klinikken.
Regler pr. konto
Sektion kaldt “Regler pr. konto”| Indstilling | Muligheder |
|---|---|
| Tildelt | En person (overtagne aftaler blokerer dennes tid) eller hele klinikken |
| Overtag aftaler fra Google | Til eller fra. Fra = TheraTap skriver kun til Google |
| Overtag som | Fuldstændig (titel og beskrivelse) eller kun som „Optaget“ (uden indhold) |
| Private aftaler i Google | Som alle andre, kun som „Optaget“ eller slet ikke (kun ved „Fuldstændig“) |
| Send til Google | Intet, kun den tildelte persons aftaler eller alle klinikkens aftaler |
Aftaler, der er markeret som „ledig“ i Google, overtages aldrig.
Hvad der sker med overtagne aftaler
Sektion kaldt “Hvad der sker med overtagne aftaler”- De er klinikinterne: ingen påmindelser, ingen beskeder til dyreejere, og de vises ikke i Flow.
- De er skrivebeskyttede – ret eller slet dem i Google.
- TheraTap synkroniserer med få minutters mellemrum. Med Synkroniser nu i Google-dialogen sker det med det samme.
- Ændrer du en kontos regler, overtages dens aftaler straks igen – gamle titler bliver ikke stående.
Afbryd en konto
Sektion kaldt “Afbryd en konto”Med Afbryd forsvinder kontoens overtagne aftaler straks fra TheraTap. Kalenderen „TheraTap“ i Google bevares; du kan slette den der, hvis du ikke længere har brug for den.